ΙΝΔΙΚΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΛΑ

26th November 2017

πολυαναμενόμενη ημερομηνία για το Runvel είχε πλέον φτάσει. Έπειτα από ένα διάστημα μερικών μηνών που προηγήθηκε η συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για το Kerala Blog Express Session 4, η ψηφοφορία και εν τέλει η επιλογή μου ως συμμετέχοντας, έφτασε η στιγμή της αναχώρησης μου από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα ήταν το εξής:

Θεσσαλονίκη- Κωνσταντινούπολή

Κωνσταντινούπολή- Άμπου Ντάμπι

Άμπου Ντάμπι- Κότσιν (Κεράλα)

Ένας συνδυασμός πτήσεων που προέκυψε έπειτα από μελέτη και σύνεση. Έμοιαζε η ιδανική επιλογή, καθώς η σχέση τιμής, αεροπορικών εταιριών και χρόνου μετάβασης ήταν η καλύτερη δυνατή. Καθώς το 24ωρο μεταξύ αεροδρομίων, ελέγχων, αναμονής και πτήσεων πέρασε, προσγειώθηκα με χαρά στον προορισμό μου όπου θα με περίμεναν αντιπρόσωποι του Kerala Tourism.

Έτσι και έγινε. Οι Ινδοί φίλοι περίμεναν υπομονετικά ανάμεσα στο κοινό και μια ανθοδέσμη συνοδευόμενη από ένα εκτυπωμένο χαρτί με το όνομα μου, δόθηκε ως ένδειξη φιλοξενίας.

Αργότερα, με μια μικρή ομάδα bloggers που έφτασαν στην Κεράλα από άλλα αεροδρόμια, συγκεντρωθήκαμε σε ένα βαν και κατευθυνθήκαμε ο καθένας στον προορισμό του. Τις πρώτες ημέρες δύο ξενοδοχεία της περιοχής θα μοιραστούν τους 30 digital nomads, που προέρχονται από 29 χώρες του πλανήτη. Ο συμμετέχοντας από την Ελλάδα θα μοιραστεί το δωμάτιο του με αυτόν της Ρουμανίας.

Είναι αλήθεια πως η πρώτη μέρα κύλησε αρκετά νωχελικά, μιας και το πρόγραμμα των ξεναγήσεων μας δεν ξεκίνησε επίσημα. Όλοι μας ταλαιπωρημένοι από τις πτήσεις και ψάχνοντας τα πατήματα μας, αφεθήκαμε από τους διοργανωτές στα ξενοδοχεία μας και πέριξ αυτών, για τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες στην περιοχή. Ήταν μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μιλήσουμε με τις ώρες για ταξίδια.

Το μικρό αυτό εισαγωγικό κείμενο το γράφω από το δωμάτιο μου στο Bolgatty Palace λίγο πριν κοιμηθώ. Ο φίλος Πετρούς κοιμάται ροχαλίζοντας λίγο παραδίπλα και ο ανεμιστήρας μου ταρακουνά τα λιγοστά μαλλιά μου. Τα βατράχια από τις γύρω λιμνοθάλασσες προσφέρουν έναν ξεχωριστό ήχο και τα κουνούπια αναμένουν καρτερικά το σβήσιμο του ανεμιστήρα για να επιδράμουν στο φρέσκο ευρωπαϊκό αίμα.

Από αύριο αναμένεται να ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες, τις οποίες με τον καιρό θα τις παραθέτω στο blog μου. Προς το παρόν αφιερώνω τις πρώτες μου στιγμές από την Ινδία στους φίλους που με την ψήφο τους μου έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχω στο 4o Kerala Blog Express.

Με το στόμα να καίει από το βραδινό φαγητό, σας καληνυχτώ και σας προτείνω να ρίχνεται καμιά ματιά στο Runvel και να ακολουθείτε το hashtag #KeralaBlogExpress για να μαθαίνετε τα νέα μας και από την ματιά των υπολοίπων bloggers.

Το ταξίδι μου μπορείτε να το παρακολουθείται και στην εφαρμογή του livetrip traveller.

    

*Το Runvel βρέθηκε στην Κεράλα μαζί με άλλους 30 bloggers από όλο τον κόσμο, στα πλαίσια του Kerala Blog Express session 4, προσκεκλημένο από το Kerala Tourism με σκοπό την προβολή της περιοχής . 

Comments

2 comments

Follow Kerala Tourism on
Facebook, Twitter, Instagram
to get the latest updates about blog express